Walther Forums banner

Kabura do PDP z zestawem Viridian Defense

479 views 11 replies 5 participants last post by  dylansdad1979  
#1 ·
Więc poszedłem i kupiłem zestaw Viridian Defense Kit od Walthera. To świetny zestaw i wygląda fantastycznie. Nie musiałem nawet zerować optyki (przynajmniej na 10 jardach. Może dalej będę musiał dokonać regulacji). Jednak NIKT nie ma kabury do tego zestawu, specyficznej dla światła CTL. Najbliżej był LAG Tactical z Warrior, ale kiedy się z nimi skontaktowałem, powiedzieli, że będę musiał wysłać im światło, aby mogli stworzyć kaburę na zamówienie dla światła CTL. Czy ktoś jeszcze ma ten problem?

#4 ·

#8 ·
Otwórz wątek o Viridian, gdy tylko będziesz miał z nim trochę czasu. Daj forum przegląd. Osobiście słyszałem o jednej osobie, która go ma. Ty. Zawsze zainteresowany uczeniem się czegoś nowego
Byłem z nim na strzelnicy dwa razy i jak dotąd bardzo mi się podoba, ale mogę dać bardziej kompleksową recenzję po kilku kolejnych dniach na strzelnicy.

#9 ·
Więc poszedłem dalej i kupiłem zestaw Viridian Defense Kit od Walthera. To świetny zestaw i wygląda fantastycznie. Nie musiałem nawet zerować optyki (przynajmniej na 10 jardach. Może dalej będę musiał dokonać regulacji). Jednak NIKT nie ma kabury do tego zestawu, specyficznej dla światła CTL. Najbliżej był LAG Tactical z Warrior, ale kiedy się z nimi skontaktowałem, powiedzieli, że będę musiał wysłać im światło, aby mogli stworzyć kaburę na zamówienie dla CTL custom Light. Czy ktoś jeszcze ma ten problem? View attachment 123141
To wyzwanie związane z niszowymi kombinacjami światło/laser. Czy próbowałeś uniwersalnych kabur, takich jak Phlster Floodlight? Indeksuje się na podstawie światła (rozmiar X300/TLR-1), ale może działać, jeśli CTL ma podobne wymiary. W przeciwnym razie niestandardowa trasa LAG może być najlepszym rozwiązaniem.

#10 ·
Rozwiązania w postaci kabur Kydex były tutaj właściwym rozwiązaniem, do którego odniesiono się powyżej. Mają również kompatybilność z funkcją natychmiastowego włączania/wyłączania świateł CTL, choć za dodatkową opłatą.

#11 ·