Walther Forums banner

Zalecenia dotyczące kompensatora dla PDP Pro SD

4 reading
4.4K views 16 replies 11 participants last post by  guns&motorcycles  
#1 ·
  1. Jak dużą różnicę zrobi kompensator?
  2. Jakieś rekomendacje marek i modeli kompensatorów do PDP Pro SD?
OK, właśnie zdałem sobie sprawę, że miałem trzecie pytanie: Czy są jakieś inne ulepszenia, które powinienem rozważyć dla pistoletu, którego używam tylko do zawodów / treningów do zawodów?

#5 ·
#15 ·
Mam kompensator Herrington Arms. Nie zauważyłem, jak dobrze działał, dopóki nie zdjąłem go któregoś dnia (chciałem wypróbować konfigurację do noszenia). Super płaski strzelec z kompensatorem. Prawdopodobnie nie ma znaczenia, czy wybierzesz PMM czy HA pod koniec dnia. HA jest również bardziej przystępny cenowo
Kupiłem kilka kompensatorów HA. Są piękne, ale po prostu nie czuję takiej samej wydajności jak z PMM. Powoli wymieniam moje kompensatory HA na kompensatory PMM i istnieje, przynajmniej dla mnie, zauważalna różnica. YMMV

#10 · (Edited)
Czy ktoś tutaj ma ETA, kiedy Radian zamierza wypuścić swój Ramjet/Afterburner bbl/comp dla Walther? Widzę, że ma miejsce na stronie internetowej. Myślę, że e-mail to najlepszy sposób, aby odpowiedzieć na to pytanie.....

Edytowano, aby dodać: Radian nie ma żadnego ETA dla Walther Afterburners/Ramjets....JFYI

Właśnie odebrałem swój Compact Pro SD....dlaczego Walther nie ściął magwell, aby można było używać magazynków 15-nabojowych ze zwykłą płytką podstawy?