- Jak dużą różnicę zrobi kompensator?
- Jakieś rekomendacje marek i modeli kompensatorów do PDP Pro SD?
Tak, Walther wybrał PMM comps jako swój OEM. Poszedłbym z nimi i wybrałbym zwykłą wersję ze skośnym nosem, chyba że masz przedłużoną szynę i chciałeś wygląd flush.To jest to, czego Walther używa w Pro X
![]()
Walther Compensators - Parker Mountain Machine
www.parkermountainmachine.com
Oto kilka na forum
Kupiłem kilka kompensatorów HA. Są piękne, ale po prostu nie czuję takiej samej wydajności jak z PMM. Powoli wymieniam moje kompensatory HA na kompensatory PMM i istnieje, przynajmniej dla mnie, zauważalna różnica. YMMVMam kompensator Herrington Arms. Nie zauważyłem, jak dobrze działał, dopóki nie zdjąłem go któregoś dnia (chciałem wypróbować konfigurację do noszenia). Super płaski strzelec z kompensatorem. Prawdopodobnie nie ma znaczenia, czy wybierzesz PMM czy HA pod koniec dnia. HA jest również bardziej przystępny cenowo
Wygląda niesamowicie... tak jak mam nadzieję, że będzie wyglądał mój, kiedy dorośnie. Czy to Pro SD i przykręciłeś do niego kompensator? A jeśli tak, czy zauważasz znaczącą różnicę z nim na nim?
Tak, to super wygodne, lol.Zdejmij mag well i używasz któregoś z kompaktowych magazynków.